Web Analytics Made Easy - Statcounter

خبرگزاری مهر - گروه ورزش: مجموعه ورزشی شهید شیرودی قدیمی‌ترین ورزشگاه تهران است که از سه سال پیش طرح جا به جایی و انتقال مدیریت آن از شرکت توسعه و نگهداری اماکن ورزشی به اداره کل ورزش و جوانان استان تهران مطرح شد و امروز به مرحله‌ای رسیده که علاوه بر موافقت وزیر ورزش، در سطح دولت هم با استقبال مواجه شده است با این حال برخی تلاش‌ها در راستای امتناع از نهایی شدن این طرح است چرا که سرانجام خوبی برای آن متصور نیستند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

دست به دست شدن قدیمی ترین مجموعه پایتخت؛ از موافقت وزیر تا دولت

مجموعه ورزشی شهید شیرودی همچون دیگر اماکن ورزشی، متعلق به وزارت ورزش است که تا ۱۵ - ۱۰ سال پیش تحت نظارت مستقیم تربیت بدنی وقت استان تهران قرار داشت اما طی این مدت این نظارت به شرکت توسعه و نگهداری اماکن ورزشی سپرده شد. با این حال از سه سال پیش رضا گل محمدی مدیریت پیشین اداره کل ورزش و جوانان برای انتقال و جا به جایی مدیریت مجموعه شیرودی به این اداره کل، رایزنی‌هایی داشت و در نهایت موفق شد طی نامه‌ای رسمی به وزیر ورزش، موافقت وی را برای آن بگیرد.

این موضوع که با عنوان «رای مثبت وزیر ورزش برای انتقال مدیریت شیرودی به استان تهران» توسط خبرگزاری مهر اطلاع رسانی شد تا پیش از جا به جایی مدیریتی در اداره کل ورزش و جوانان استان تهران به نتیجه نرسید اما بعد از اینکه نصرالله پریچهره مدیریت این اداره کل را بر عهده گرفت، موضوع را خیلی جدی تر از قبل پیگیری کرد به خصوص که تاکید دارد واگذاری دو ورزشگاه امام رضا (ع) و شهید کاظمی به سرخابی‌ها باعث کاهش سرانه ورزشی استان شده و نتیجه گیری از این اقدام می‌تواند منجر به بهبود موقعیت شود.

البته که مدیر مجموعه ورزشی شهید شیرودی نظارت بر این مجموعه و اینکه در حوزه اختیارات شرکت توسعه باشد یا اداره کل را بی ارتباط با سرانه ورزشی و کاهش یا افزایش آن می‌داند اما در هر صورت کمیسیون لوایح دولت هم طرح سلب مسئولیت مجموعه ورزشی شهید شیرودی از شرکت توسعه و نگهداری اماکن ورزشی و واگذاری آن به اداره کل ورزش و جوانان را تایید کرده است در حالی که همچنان این سوال مطرح است که «آیا اداره کل ورزش و جوانان استان تهران قدرت اداره مجموعه ورزشی شیرودی را دارد؟»

دست به دست شدن مجموعه ورزشی شهید شیرودی در حالی اتفاق می‌افتد که این مجموعه روزی چشم و چراغ ورزش و به خصوص فوتبال کشور بود و باوجود فاصله گرفتن تقریبی از آن ایام همچنان امروز محل برو و بیا و فعالیت اهالی ۳۰ رشته ورزشی است، برخی از اماکن این مجموعه در اختیار فدراسیون‌ها یا هیات‌های ورزشی است و برخی بخش‌ها هم از طریق مزایده به بهره برداران اجاره داده شده است.

با این اوصاف چه ضمانتی وجود دارد که جا به جایی مجموعه شهید شیرودی و سپردن اختیاراتش از شرکت توسعه به اداره کل حکم از چاه به چاله افتادن را ندارد و می‌تواند شرایط را از آنچه امروز وجود دارد، بهتر کند؟ اصلاً در رابطه با اداره کل ورزش و جوانان استان تهران و به خصوص نظارتی که بر ورزشگاه تختی هم دارد، چه ویژگی مدیریتی دیده شده که حالا قرار است این وزنه سنگین هم روی دوش آن گذاشته شود؟

در مورد این پرسش‌ها و پاسخ آنها مباحث مالی و توانایی تامین آن عمده ترین و مهمترین موضوع است در حالی که مدیریت مجموعه شهید شیرودی تاکید دارد با توجه به ماهیت اداره کل ورزش و جوانان و چگونگی گردش مالی، این اداره کل نمی‌تواند به لحاظ مالی برای مجموعه آنگونه باشد که شرکت توسعه عمل می‌کند.

برای مدیریت شیرودی، شرکت توسعه ایده آل تر است یا اداره کل؟

رضا جلائیان در گفتگو با خبرنگار مهر ضمن توضیح تکمیلی در این زمینه بر این موضوع تاکید کرد که تابع قوانین و مصوبات هستیم اما در عین حال تاکید دارم که اینجا به جایی خیلی هم به صلاح نیست.

وی در آغاز با تاکید بر اینکه موضوع انتقال مجموعه ورزشی شهید شیرودی به تصویب کمیسیون لوایح دولت رسیده، در مورد صحبت‌های مدیر اداره کل تهران در رابطه با سرانه ورزشی استان و اینکه این انتقال باعث بهبود آن می‌شود، گفت: سرانه ورزشی وقتی با کاهش مواجه می‌شود که از طرف یکی از اماکن ورزشی مثل مجموعه شیرودی خدماتی ارائه نشود. فرقی هم نمی‌کند مجموعه تحت نظارت شرکت توسعه باشد یا اداره کل؛ بنابراین این مسئله هیچ ارتباطی با سرانه ورزشی ندارد.

مدیرعامل مجموعه ورزشی شهید شیرودی با بیان اینکه طبق اساسنامه چگونگی ورود و خروج مالی در این مجموعه به صورت «درآمد - هزینه ای» است، به این پرسش مبنی بر اینکه «با این شرایط شرکت توسعه شرایط ایده آل تر برای مدیریت مجموعه را دارد یا اداره کل؟»، پاسخ داد و شرکت توسعه و اماکن ورزشی را گزینه ایده آل تر عنوان کرد.

وی در توضیح این مسئله گفت: مدیریت مجموعه شهید شیرودی در حد شرکت توسعه است چرا که در این شرکت ردیف بودجه اعتباری و وجود دارد و گردش مالی در آن هم به صورت درآمد - هزینه‌ای است بنابراین می‌تواند کمک حال مجموعه در تامین اعتبارات لازم باشد در حالی که این مهم از توان اداره کل خارج است زیرا بودجه اداره کل خارج از ساختمان آن و توسط استانداری تامین می‌شود. در واقع سازمان برنامه و بودجه استانی، بودجه اداره کل را تخصیص می‌دهد، این اداره هم نمی‌تواند بودجه دریافتی را غیر از موارد مصوب هزینه کند.

جلائیان تصریح کرد: این در حالی است که شرکت توسعه در همین سال جاری حمایت‌های مالی قابل توجهی از مجموعه داشته است. این شرکت ۵ میلیارد تومان به مجموعه اختصاص داده که قرار است از آن در رابطه با اجرای طرح‌های پیشنهادی خود هم کمک بگیریم. طبق این طرح قرار است محل‌های ورودی - خروجی شمالی و جنوبی و محل ورودیه اصلی در خیابان مفتح را به گونه‌ای بازسازی کنیم که نمای ورزشگاه را به معنای واقعی بگیرد. برای این کار اجازه مناقصه را گرفته‌ایم، شرکت برنده مشخص شود، قرارداد لازم منعقد می‌شود تا کار را آغاز کنیم.

مدیرعامل شرکت توسعه و نگهداری اماکن ورزشی همچنین بر دیگر اقدامات انجام شده در این مجموعه مانند نصب نیمکت، نورپردازی محل ورودیه اصلی و … مروری کوتاه داشت و ادامه داد: برای این اقدامات از شرکت توسعه کمک گرفته شده است. دست این شرکت برای کمک رسانی باز است اما بعید است اداره کل به خاطر محدودیتی‌هایی که دارد، بتواند اینگونه همراهی کند. همین الان اداره کل بودجه لازم برای اداره ورزشگاه تختی را ندارد، نمی دانم چطور می‌خواهد شیرودی را هم مدیریت کند.

وی در عین حال تاکید کرد: تابع مصوبات هستیم و همکاری‌های لازم را خواهیم داشت. با اداره کل هم در صورت نهایی شدن موضوع همکاری می‌کنیم.

جلائیان همچنین در پاسخ به این پرسش که «شرایط مجموعه ورزشی شهید شیرودی با توجه به نظام مالی درآمد - هزینه‌ای در این مجموعه چگونه است؟»، گفت: شاید بهتر باشد رقم دقیق اعلام نشود اما با اطمینان می گویم که با وجود کرونا و محدودیت‌هایی که ایجاد کرد، زیان‌ده نبودیم.

تلاش برای منصرف کردن وزیر از رای خودش

به گزارش خبرنگار مهر، در مورد مجموعه ورزشی شهید شیرودی ذکر این موضوع لازم است که سال ۱۳۱۷ با نام «امجدیه» ساخته شد و تا قبل از ساخت و بهره برداری از ورزشگاه آزادی (۱۳۵۳) به عنوان اولین و بزرگترین ورزشگاه فوتبال کشور محل برگزاری دیدارهای خانگی تیم ملی و تیم‌های پرسپولیس و استقلال بود.

پس از بهره برداری از ورزشگاه آزادی و به خصوص به دلیل قرار داشتن در مرکز شهر و مسائل امنیتی حاصل از آن، برگزاری دیدارهای مهم و پُرتماشاگر فوتبال در این ورزشگاه منع شد و بدین ترتیب شیرودی رونق همیشگی خود را از دست داد.

با این حال این مجموعه همچنان از اهمیت خاص خود برخوردار است طوری که مسئولان ورزش پایتخت در تلاش برای در اختیار گرفتن مدیریت آن هستند. البته از طریق رایزنی و مکاتبه با حسن کریمی مدیرعامل شرکت توسعه و نگهداری اماکن ورزشی این درخواست مطرح شده که وی رای قبلی وزیر در این زمینه را تغییر داده و در کل طرح پیشنهادی را کم لم یکن کند.

کد خبر 5162838

منبع: مهر

کلیدواژه: مجموعه ورزشی شهید شیرودی شرکت توسعه و نگهداری اماکن ورزشی اداره کل ورزش و جوانان تهران تیم فوتبال استقلال تهران تیم فوتبال پرسپولیس فرهاد مجیدی لیگ برتر فوتبال ایران محمود فکری کشتی آزاد فراز کمالوند تنیس روی میز تیم فوتبال فولاد خوزستان باشگاه پرسپولیس مهدی طارمی کاراته شهاب الدین عزیزی خادم جواد نکونام اداره کل ورزش و جوانان استان تهران شرکت توسعه و نگهداری اماکن ورزشی مجموعه ورزشی شهید شیرودی مدیریت مجموعه شرکت توسعه سرانه ورزشی اداره کل جا به جایی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mehrnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مهر» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۱۲۳۳۴۴۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

داده‌های آموزشی هوش مصنوعی عرصه جدید رقابت شرکت‌های بزرگ فناوری

به گزارش خبرنگار مهر؛ با ظهور و توسعه روزافزون هوش مصنوعی طی سال‌های اخیر، این فناوری تحول‌آفرین به بخشی جدایی ناپذیر از صنایع مختلف تبدیل شده است و فرآیندها و تصمیم‌گیری ها را به شکلی عمیق تحت تأثیر قرار داده است. همین امر سبب ظهور رقابتی شدید میان شرکت‌های فناوری برای عرضه ارائه خدمات مبتنی بر هوش مصنوعی شده است. در چنین شرایطی، داده‌های آموزشی در کنار توان محاسباتی و الگوریتم‌ها، یکی از ارکان اساسی و تعیین کننده در توسعه این فناوری محسوب می‌شوند. داده‌های آموزشی به عنوان پایه‌ای برای الگوریتم‌های یادگیری ماشینی جهت یادگیری و بهبود عملکرد هوش مصنوعی عمل می‌کنند و همین امر، دستیابی به داده‌های مذکور را در مرکز رقابت استارتاپ‌های هوش مصنوعی و غول‌های فناوری قرار داده است. بازیگران کلیدی این عرصه، رقابت برای دستیابی به داده‌های آموزشی با کیفیت بالا را آغاز کرده‌اند.

داده‌های آموزشی هوش مصنوعی (AI training data) به مجموعه اطلاعات مورد استفاده برای آموزش مدل‌های هوش مصنوعی اطلاق می‌شود. بسته به نوع مدل هوش مصنوعی در حال توسعه، این داده ها می‌توانند به اشکال مختلفی مانند متن، تصویر، ویدئو یا داده‌های عددی مورد استفاده قرار گیرند.

به عقیده طیف گسترده‌ای از کارشناسان، داده‌های آموزشی آینده نوآوری در حوزه هوش مصنوعی را شکل می‌دهند.

نقش داده‌های آموزشی در توسعه هوش مصنوعی

داده‌های آموزشی نقش مهمی در شکل دادن به رفتار و قابلیت‌های الگوریتم‌های هوش مصنوعی ایفا می‌کنند. توسعه‌دهندگان می‌توانند با قرار دادن مدل‌های یادگیری ماشینی در معرض مقادیر زیادی از داده‌های آموزشی برچسب‌گذاری شده، آن‌ها را برای تشخیص الگوها، پیش‌بینی و انجام وظایف با دقت بالا آموزش دهند. همه انواع متنوع برنامه‌های مبتنی بر هوش مصنوعی از جمله تشخیص تصویر، پردازش زبان طبیعی یا رانندگی خودکار، برای دستیابی به عملکرد بهینه و افزایش توان، به شدت به مجموعه‌های داده آموزشی متنوع و غنی متکی هستند.

شرکت‌های بزرگ فناوری و داده‌های آموزشی هوش مصنوعی

غول‌های فناوری آمریکایی مانند گوگل، آمازون، متا، مایکروسافت و اپل در خط مقدم تحقیق و توسعه هوش مصنوعی قرار دارند و از منابع وسیعی برای عبور از مرزهای نوآوری و پیش‌برد فناوری استفاده می‌کنند. به عقیده کارشناسان، این شرکت‌ها اهمیت استراتژیک داده‌های آموزشی را در افزایش قابلیت‌های سیستم‌های هوش مصنوعی خود و به دست آوردن مزیت رقابتی در بازار می‌شناسند. در نتیجه، رقابت شدیدی بین غول‌های فناوری برای به دست آوردن داده‌های آموزشی با کیفیت بالا وجود دارد که می‌تواند به ابتکارات فناورانه آن‌ها در بخش هوش مصنوعی کمک کند.

چالش‌ها در دستیابی به داده‌های آموزشی

در حالی که با توسعه روزافزون هوش مصنوعی و نیاز رو به رشد بازار تقاضا برای داده‌های آموزشی همچنان در حال افزایش است، شرکت‌ها با چالش‌های مختلفی در دسترسی به منابع و استفاده مؤثر از داده‌ها مواجه هستند. نگرانی‌های حریم خصوصی داده‌ها با قوانینی از جمله مانند مقررات عمومی حفاظت از داده اروپا (GDPR) که دستورالعمل‌های سخت‌گیرانه‌ای را در مورد جمع‌آوری و استفاده از داده‌های شخصی اعمال می‌کند، به یک موضوع مهم تبدیل شده است. علاوه بر این، اطمینان از تنوع و نمایندگی داده‌های آموزشی برای جلوگیری از تعصب، سوگیری و اطمینان از استحکام مدل‌های هوش مصنوعی ضروری است.

راهبردهای موجود برای تولید داده‌های آموزشی

شرکت‌های بزرگ فناوری برای مقابله با چالش‌های موجود در مسیر دستیابی به داده‌های آموزشی، در حال بررسی استراتژی‌های نوآورانه جهت تولید مجموعه داده‌های متنوع و با کیفیت هستند. در چنین شرایطی پلتفرم‌های جمع‌سپاری به سازمان‌ها این امکان را می‌دهند که داده‌ها را از مجموعه بزرگی از مشارکت‌کنندگان جمع‌آوری کنند و آن‌ها را قادر می‌سازد تا مجموعه داده‌های خود را به طور مؤثر مقیاس‌بندی کنند. علاوه بر این، تکنیک‌های تولید داده مصنوعی برای تقلید سناریوهای دنیای واقعی نیز بخشی کلیدی از داده‌های آموزشی هستند که از سوی شرکت‌ها مورد استفاده قرار می‌گیرند.

تأثیر کیفیت داده‌های آموزشی بر عملکرد هوش مصنوعی

کیفیت داده‌های آموزشی به طور مستقیم بر عملکرد و قابلیت اطمینان مدل‌های هوش مصنوعی تأثیر می‌گذارد. مجموعه داده‌های ضعیف یا دارای سوگیری می‌توانند منجر به پیش‌بینی‌های نادرست شوند و تعصبات موجود در سیستم‌های هوش مصنوعی را تقویت کنند. برای کاهش این مسائل، شرکت‌ها باید فرآیندهای تضمین کیفیت داده‌ها را اولویت بندی کنند و اقداماتی را برای شناسایی و اصلاح سوگیری‌ها در داده‌های آموزشی خود اجرا کنند.

چارچوب‌های قانونی برای داده‌های آموزشی هوش مصنوعی

در طول سال‌های اخیر و به منظور پاسخ به نگرانی‌های فزاینده در مورد حفظ حریم خصوصی داده‌ها و اخلاقیات، برخی چارچوب‌های نظارتی برای کنترل مدیریت داده‌های آموزشی در توسعه هوش مصنوعی ایجاد شده‌اند. از همین روی، شرکت‌ها ملزم به رعایت مقررات حفاظت از داده‌ها و اطمینان از شفافیت در شیوه‌های جمع آوری داده‌های خود هستند. رعایت این مقررات برای ایجاد اعتماد در میان کاربران و ذی‌نفعان و کاهش خطرات مرتبط با سو استفاده از داده‌ها ضروری است.

روندهای آینده در داده‌های آموزشی هوش مصنوعی

با نگاهی به آینده، انتظار می‌رود که پیشرفت در روش‌های جمع‌وری منابع داده، کیفیت و تنوع داده‌های آموزشی در دسترس توسعه‌دهندگان هوش مصنوعی را افزایش دهد. تکنیک‌هایی مانند شبکه‌های زایای دشمن‌گونه (Generative Adversarial Networks) یادگیری انتقالی (transfer learning)، مدل‌ها را قادر می‌سازد که از منابع داده محدود استفاده کنند و به طور مؤثر وظایف جدید را بیاموزند. علاوه بر این، اتخاذ رویکردهای یادگیری فدرال (federated learning) امکان آموزش غیرمتمرکز در مجموعه داده‌های توزیع شده را فراهم و حریم خصوصی داده‌ها را حفظ می‌کند. این مدل‌ها همچنین عملکرد مدل را بهبود می‌بخشند.

نتیجه‌گیری

رقابت بین شرکت‌های بزرگ فناوری برای به دست آوردن داده‌های آموزشی هوش مصنوعی بر اهمیت استراتژیک داده‌ها در هدایت نوآوری این فناوری افزوده است. از آنجایی که شرکت‌ها پیچیدگی‌های جمع‌آوری و استفاده از داده‌ها را درک می‌کنند، اطمینان از کیفیت، تنوع و انطباق آن‌ها با مقررات بسیار مهم و حیاتی شده است. سازمان‌ها با قرار گرفتن در خط مقدم روندهای نوظهور تولید و استفاده از داده‌های آموزشی، می‌توانند از پتانسیل کامل فناوری هوش مصنوعی بهره ببرند و راه حل‌های تأثیرگذاری را برای چالش‌های جهانی این حوزه ارائه دهند.

چشم‌انداز داده‌های آموزشی هوش مصنوعی، با پیشرفت در تکنیک‌های جمع‌آوری و افزایش حجم داده‌ها، به طور مداوم در حال تغییر است. با ادامه رشد تقاضا برای برنامه‌های کاربردی هوش مصنوعی در صنایع، نیاز به داده‌های آموزشی با کیفیت بالا و متنوع افزایش می‌یابد. در چنین شرایطی شرکت‌هایی که می‌توانند به‌طور مؤثر چالش‌های کسب و استفاده از داده‌های آموزشی را پشت سر بگذارند، در بازار هوش مصنوعی مزیت رقابتی به دست خواهند آورند و نوآوری در این زمینه را هدایت خواهند کرد.

در عصر پیشرفت سریع هوش مصنوعی، رقابت برای داده‌های آموزشی این حوزه صرفاً به دست آوردن حجم وسیعی از داده‌ها نیست؛ بلکه اطمینان از کیفیت، ارتباط و استفاده اخلاقی از داده‌ها نیز مسائل کلیدی این حوزه محسوب می‌شوند. شرکت‌ها می‌توانند با اولویت دادن به یکپارچگی و تنوع داده‌ها، مدل‌های هوش مصنوعی قوی، بی‌طرفانه و توانمند بسازند. با تشدید رقابت بین شرکت‌های بزرگ فناوری، کسب مزیت در استفاده از داده‌های آموزشی همچنان یک تمایز کلیدی در چشم‌انداز هوش مصنوعی خواهد بود.

کد خبر 6096023

دیگر خبرها

  • بهره‌برداری از ۳ مجموعه ورزشی در عرصه بزرگراه امام علی (ع)
  • اسبقیان: حواشی بازی پرسپولیس - سپاهان را به صورت جدی پیگیری می کنیم/ کرامت زن مسلمان باید در ورزشگاه ها حفظ شود
  • برگزاری جلسه اسبقیان و تاج درباره اتفاقات ورزشگاه آزادی
  • بهره‌برداری از سه مجموعه ورزشی در عرصه بزرگراه امام علی (ع)
  • آخوندی: توانستیم یک مجموعه ورزشی مخروبه را دوباره فعال کنیم
  • داده‌های آموزشی هوش مصنوعی عرصه جدید رقابت شرکت‌های بزرگ فناوری
  • آخرین وضعیت احداث ورزشگاه تختی قم
  • پیشرفت ۹۰ درصدی مرحله اول تکمیل ورزشگاه تختی قم
  • افزایش تعرفه‌های امکان ورزشی شهرداری تهران در سال ۱۴۰۳
  • پیشرفت ورزش استان یزد با همکاری تمامی نهاد‌ها